Fotografie

Omdat wij werken met een veelzijdig team van fotografen bent u bij ons aan het juiste adres voor fotografie in alle soorten en maten. Per opdracht kijken wij welke fotograaf u het beste van dienst kan zijn. Van een new born shoot tot bruidsreportage, van een sessie in een studio of op locatie, wij werken aan de hand van uw wensen. Tevens is er de mogelijkheid om uw foto’s bij ons af te laten drukken op papier, canvas of plexiglas of om deze te laten verwerken in bijvoorbeeld albums of kalenders.

fotografie
vormgeving

Vormgeving

Door onze full service is het mogelijk om bijvoorbeeld uw logo, huisstijl en banners door ons te laten ontwerpen, maken en kunt u uw werk zelfs door ons laten afdrukken. Handig voor als u op zoek bent naar de ideale visitekaartjes, vlaggen of briefpapier. Vooraf kunt u aangeven wat uw idee is en wat u van ons verwacht, wij voeren dit naar uw wens uit. Tevens bent u hier aan het juiste adres voor albums en kalenders, dit maakt ons ideaal voor zowel bedrijven als particulieren.

Websites

Bent u op zoek naar een professional die voor u een site wilt ontwerpen en ontwikkelen? of wilt u uw bestaande website aanpassen maar komt u er niet helemaal uit? Wij zorgen dat u tevreden verder kunt. Wij werken met meerdere professionals die verschillende specialisaties hebben. Zo bent u hier ook aan het juiste adres voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en advertising (SEA). Ook de hosting en regristratie van uw domein kan door ons geregeld en beheerd worden.

websites
applicaties

Applicaties

U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om applicatieontwikkeling voor zowel iOS & macOS als Android. Wat ons zo uniek maakt is dat wij wel professionals hebben die gespecialiseerd zijn in verschillende besturingssystemen binnen één bedrijf. Wij ontwikkelen en onderhouden voor u hoogwaardige applicaties voor op PC, smartphone en tablet. Oplossingen die echt werken en geschikt zijn voor alle besturingssystemen en devices.